• Bij afhandelen erfenis veel onduidelijkheden die niet nader worden uitgelegd. Duur . Slechte communicatie met de erfgenamen. Wijzigingen per email aangeleverd blijken niet te worden verwerkt dan wel in de akten gecorrigeerd. Verstuurd ten kantore opgemaakt testament bovendien nooit aangekomen bij opdrachtgever. Voor het flinke bedrag dat hiervoor betaald moest worden kan er blijkbaar bij dit notariskantoor geen aangetekend verzenden vanaf. Iemand anders heeft jouw wilsbeschikking ontvangen dus. Pijnlijk. Commentaar : kan gebeuren, track en trace bijhouden van de honderden stukken die we verzenden ? Daar beginnen we niet aan ( antwoord aan de telefoon ) .
    Een kritisch review op de eigen website over de gang van zaken bij Veen en Veste wordt niet geplaatst.
    DEZE NOTARIS IS DAARDOOR HELAAS NIET AAN TE RADEN / BEVELEN !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie commentaar

    Door Tjerk op 27 oktober 2019 Reageer

  • Vandaag testamenten en levenstestamenten op laten maken door notaris Prins. Zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Er werd ruim de tijd genomen om de gehele documenten door te nemen, waarbij duidelijk uitleg gegeven werd over alle opties en de consequenties hiervan, die in de testamenten waren opgenomen. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    professioneel, duidelijk en kennis van zaken.

    Zwakke punten
    geen

    Door Gerritsen op 15 oktober 2019 Reageer

  • Laatst geweest bij deze notaris voor oversluiten hypotheek.
    Kreeg ene mevrouw “van Ligten” als notaris.
    Zeer onvriendeijke oude dame en chagrijnig.
    Ze deed ons overkomen alsof allochtonen geen hypotheek kunnen hebben. Steeds naar benadrukken in een denigrerende toon dat het heel belangrijk is dat hypotheek maandbedrag op tijd wordt betaald etc...
    Ik wilde mevrouwtje bijna vertellen wat ik verdien, maar als ik dat had gedaan was ze van haar stoel gevallen.
    Triest dat er nog mensen als haar zijn in Amsterdam. Überhaupt in nederland.
    Verder is deze notaris heel gehaast en
    moet alles snel.
    Absoluut geen aanrader.

    Door Usman op 6 oktober 2019 Reageer

  • Helaas zijn ze niet bij machte om een nalatenschap normaal en eerlijk af te handelen. Verkwanselen de nalatenschap zonder overleg.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet luisteren,niet alle erfgenamen op de hoogte houden.niet eerlijk, niet te.vertrouwen

    Door Marleen op 13 augustus 2019 Reageer

  • Vriendelijk ontvangst.
    De akte professioneel doorgenomen, duidelijke uitleg met de nodige humor over mogelijke opties.
    Zeer prettig contact.
    Echt een aanrader!

    Sterke punten
    Professioneel. Deskundig. Duidelijk.

    Zwakke punten
    Geen

    Door v.d. Wolf op 25 juli 2019 Reageer

  • Ik ken notaris Leo van Veen al jaren, beroepsmatig en privé.
    Leo is terzake kundig en zeer toegankelijk, kortom prettig in de omgang.
    Vanmorgen mijn testament gepasseerd bij Mr. Farisha Poesé, waarnemingsbevoegde kandidaat notaris bij Lint Notarissen te Lekkerkerk.
    Wat een verademing deze jongedame, zij weet de materie op een kundige en prettige manier en met de nodige humor toe te lichten!
    Hulde Leo, ik vind Farisha een geweldige aanwinst binnen jouw team!

    Sterke punten
    Betrokken en genteresseerd
    Goed voorbereid
    Prettig in de omgang.
    Erg vakkundig
    Toegankelijk

    Zwakke punten
    N.v.t.

    Door Henri op 25 juli 2019 Reageer

  • Niet betrouwbaar, niet onpartijdig, duur,

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet beyrouwbaar

    Door Maria op 18 april 2019 Reageer

  • Als verkopende partij hier de overdracht getekend.
    Klein kantoor en alsnog wachten, dan met notaris mee en aan tafel naast de kopers krijg je op papier je eind afrekening dus met schuine ogen zichtbaar voor de anderen.
    Na een langdradig gezeur over een stuk van tientallen jaren geleden wat in de akte staat. Krijg ik ook nog een opmerking dat ik maar naar school had moeten gaan. Dit omdat ik de akte nogal onduidelijk vond omschreven.
    Wij hadden dhr. Van Veen wat dus een onaangenaam persoon is.

    Sterke punten
    Zijn er niet.

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Ronald op 2 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze lijken goedkoop maar rekenen allerlei extra kosten zonder dat te melden aan de klant. Wij moesten zelfs 55 euro extra betalen voor het opvragen van onze paspoorten! Uiteindelijk werd het totaalbedrag voor een akte van levering en hypotheek honderden euro's duurder dan de offerte. Zoek verder naar een andere notaris!

    Door Wouter op 9 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

Notaris-Ervaringen.nl

Reviews, ervaringen en klachten over notarissen

Notarissen