Reviews over Notarissen

  3x is scheepsrecht - Review over Notariskantoor Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus

  Na in het verleden een goede ervaring met deze notaris gehad, nu echter 2 slechte ervaringen mogen ervaren. * Zeer afwachtend * Vaste prijs afgesproken maar er werd een ander bedrag gefactureerd * Werkzaamheden werden zeer traag uitgevoerd * Interne communicatie is niet op orde, er worden dingen beloofd maar niet nagekomen. Voor de tarieven die men hanteert mag je als klant toch meer service en betrokkenheid verwachten, bij een volgende keer ga ik opzoek naar een andere notaris.

  Zwakke punten
  Slechte onderlinge communicatie, een notaris die passief en afwachtend is, gemaakte afspraken en beloften worden meerdere malen niet nagekomen.

  Ongelofelijk dat dit kan! - Review over Lint Notarissen

  Zoek je een notaris die er niet voor je is en je mails nooit beantwoord? Dan moet je hier zijn! Geweldig slecht! Ongelofelijke verhalen kan ik vertellen over deze notaris. We zijn inmiddels bijna een jaar na het overlijden van onze moeder en horen niets! Wat er gebeurd? Joost mag het weten. Mails worden niet beantwoord.....Zeer slechte communicatie! Beter gezegd: geen communicatie!

  Sterke punten
  Oneerlijk handelen! Niet overleggen met alle partijen. Geheim houden van verkeerde werkwijze.

  Zwakke punten
  Communiceren Oneerlijk handelen Geen openheid

  Ontevreden klant - Review over Veen en Veste

  Overdracht huis afspraken worden zonder overleg veranderd. Traag met uitkeren restbedrag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Traag, onprofessioneel, onbetrouwbaar

  Ontevreden klant - Review over Veen en Veste

  Overdracht huis afspraken worden zonder overleg veranderd. Traag met uitkeren restbedrag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Traag, onprofessioneel, onbetrouwbaar

  GA NIET AKKOORD MET DE ALG. VOORWAARDEN VAN NOTARIS RIENTJES - Review over Rientjes notariaat

  Onderstaande is slechts een kleine opsomming van het circus dat zich heeft afgespeeld bij dit Notariaat. Rientjes hield zich bij onze deal niet aan de afspraken. Wilde haar zin doordrukken t.a.v het kontrakt. Troggelde desondanks mijn 83 jarige en in de war zijnde moeder een handtekening af. Kwam 10 dagen voor het passeren van de akte pas op het idee dat er handtekeningen benodigd waren van mensen zonder adres en teneinde een 10% schade claim te voorkomen schakelde zij familieleden in en haastte zichzelf om mensen te bezoeken om die gegevens en handtekeningen boven water te krijgen. Al met al kostte de gehele grap een vermogen. Wij brachten de klachten voor de Geschillencommissie notariaat. LEES BIJ IEDERE NOTARIS, EN DUS OOK BIJ NOTARIS RIENTJES TE SNEEK DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN HAAK AF WANNEER ZIJ U DE KOSTEN VAN HUN VERWEER BIJ KLACHTEN VOORGELEGD AAN DE GESCHILLEN COMMISSIE BIJ U IN REKENING KUNNEN BRENGEN. HET IS EEN VRIJBRIEF VOOR DE NOTARIS U HUN KOSTEN DIE AL SNEL OPLOPEN TOT OVER DE 2.000 EURO BIJ EEN BEZOEK AAN DE COMMISSIE OM DEZE TE WOORD TE STAAN IN DEN-HAAG. Artikel 17 (de laatste zin ervan is slechts relevant en staat VET AFGEDRUKT) 17. Rientjes Op de dienstverlening van Rientjes Notariaat is de klachten- en geschillenregeling voor het notariaat van toepassing. Zie daarvoor www.knb.nl en www.degeschillencommissie.nl. MOCHT OPDRACHTGEVER IN HET ONGELIJK WORDEN GESTELD, IS DEZE GEHOUDEN DE KOSTEN TE VERGOEDEN DIE DE NOTARIS HEEFT MOETEN MAKEN MET BETREKKING TOT DE KLACHTEN AFHANDELING. Bovenstaande is geheel in strijd met de doelstellingen van de Geschillen Commissie die opgericht is samen met de Consumentenbond!!

  Sterke punten
  Overdreven vriendelijk maar geslepen.

  Zwakke punten
  Overleg en openstaan voor andere ideeën is een ernstig probleem. Neemt te werkzaamheden aan die zij niet adequaat afhandelen kan. Greedy?

  Afspraken - Review over DLB Notaris

  Helaas komen hun hun afspraken niet na wat je wel van een notaris kantoor mag verwachten

  Onbeleefd - Review over 030notariaat

  Helaas geen goede ervaring met 030notariaat. In eerste gesprek maakte de notaris een conclusie uit het reeds bestaande testament wat ons erg deed schrikken. Toen we aangaven dit erg vreemd te vinden las ze beter en kregen we een "Oh nee, hier staat wat anders". In het eerste concept zaten wat zaken waar we het niet mee eens waren, gebeld en een nieuw concept ontvangen. Hier stond precies het tegenovergestelde in van wat we wilden! Weer gebeld. Bij tekenmoment hadden we een andere notaris die zich niet voorstelde en zich erg onaardig opstelde. Sprak me aan met je en was erg arrogant, uiteindelijk niet getekend door deze onaardige houding nadat we hier wat van zeiden kregen we de opmerking "je hoeft hier niet te komen". Gaan hier nooit meer heen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ondeskundig, arrogant, onbeleefd

  Ga niet in zee met notaris kantoor groen - Review over Notariskantoor Groen

  Verschrikkelijk traag, ramt er zogenaamd zoveel uren in dat van een ervenis niks over blijft.\\r\\nDit kantoor is gewoon ern schande .\\r\\nZonde dat je de beoordeling niet met -sterren kunt geven

  Sterke punten
  Geld verdienen over een ander zijn tug

  Zwakke punten
  Traag, duur, onbetrouwbaar

  Gre de munnik - Review over Veen en Veste

  Erfenis gre de Munnik tot op heden niet afgehandeld: notaris wil wel met huurder wolters afkoopsom 35.000 bespreken: daar gaat mijn gekd

  Sterke punten
  Traineren

  Zwakke punten
  Traag, betaalt als executeur-testamentair zichzelf wel en de begrafenis ondernemer niet

  Slechte ervaringen Hoekstra & partners Utrecht - Review over Hoekstra & Partners Notarissen

  Inmiddels 2x een slechte ervaring gehad bij Hoekstra en partners in Utrecht. De 1e keer, 3 jaar terug, klopte de eind afrekening niet. Hier heb ik 2x achteraan gebeld en zou ik steeds worden terug gebeld. Helaas gebeurde dit steeds niet. Uiteindelijk bij laten zitten. De 2e keer ging het ook om de verkoop van een huis en kreeg ik een concept akte en een volmacht met een 2 fouten in mijn persoonlijke gegevens, tevens de melding dat ik geen energielabel zou hebben gestuurd. Toen ik hier over belde kreeg ik als antwoord dat het geen fouten waren omdat het de conceptakte was en dat ze geen energielabel kon vinden. Toen ik verwees naar de desbetreffende mail van 3 maanden ervoor bleek deze er toch te zijn maar kreeg ik een verontwaardigde reactie. Door Corona kun je momenteel niet zelf mee om de akte te tekenen, vanwege bovenstaande gebeurtenissen gaf ik aan dat ik het toch fijn te vinden als iemand telefonisch mij even kort door de akte heen praatte, aangezien het om grote bedragen ging en bovenstaande me. Iet lekker zat. Dit ging niet. Uiteindelijk gaf deze administratief medewerkster boos aan dat ze me ging doorverbinden met de notaris. Deze heeft toen kort de akte met mij doorgenomen, maar toen ik uitlegde waarom ik dit wilde kreeg ik geen excuus maar vond hij het heel normaal dat dit gebeurde omdat mensen thuiswerken. Erg vreemd antwoord als notaris vind ik. Ga dus nooit naar Hoekstra en partners maar betaal iets meer voor een notaris die zijn werk wel nauwkeurig doet.

  Zwakke punten
  Zeer klant onvriendelijk Niet nauwkeurig (fouten in de akte en volmacht en documenten vergeten) Slechte toelichting

  Waardeloze service - Review over Lint Notarissen

  Ze hebben werkelijk waar niets gedaan voor het geld wat we hebben betaald voor de overdracht van een garage. Iedere keer zelf overal achteraan gebeld. Geeneens gebeld om te vragen of de overdracht goed is verlopen. En als topstuk tot 2 x toe vergeten om de akte op te sturen. Geen aanrader dus.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze hebben werkelijk waar niets gedaan voor het geld wat we hebben betaald voor de overdracht van een garage. Iedere keer zelf overal achteraan gebeld. Geeneens gebeld om te vragen of de overdracht goed is verlopen. En als topstuk tot 2 x toe vergeten om de akte op te sturen. Geen aanrader dus.

  Nooit meer Veen en Veste - Review over Veen en Veste

  Moeder is in augustus 2 jaar dood. En terwijl het geld er was heeft Veen en Veste nog steeds de begravenis niet betaald. Terwijl het geld ervoor was. Deze notaris is dus niet bij machte om een nalatenschap goed af te handelen. Diep triest.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet capabel

  Nooit meer Veen en Veste - Review over Veen en Veste

  Moeder is in augustus 2 jaar dood. En terwijl het geld er was heeft Veen en Veste nog steeds de begravenis niet betaald. Ook de andere schulteisers wachten al 2 jaar. Deze notaris is dus niet bij machte om een nalatenschap goed af te handelen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet capabel

  Bespaar u de ellende! - Review over Hoekstra & Partners Notarissen

  Een zéér slechte ervaring met dit kantoor laat mij deze review schrijven. Het persoonlijk contact met de notaris, of andere medewerkers op dit kantoor, is 0. Dit kantoor heeft puur en alleen een winstoogmerk, over de rug van haar klanten. Met een instelling van 'uurtje-factuurtje', en het azen op betalingen van onafgewerkte opdrachten, mag je géén hoge score hebben op een reviewplatform. De kennis en kunde, en persoonlijke benadering van dit kantoor laten álles te wensen over. Bovendien is de telefonische benadering van hun medewerkers ondermaats - onderhandelen over facturen die betaald moeten worden terwijl er helemaal geen actie is ondernomen door het kantoor! Bent u op zoek naar een kundig, betrouwbaar, persoonlijk en gezellig kantoor? Ga dan met een ruime bocht om Hoekstra & Partners heen.

  Passeren akte - Review over Lint Notarissen

  Bij het passeren van de akte zijn wij heel goed en duidelijk voorgelicht door Mr. Farisha Shėhėrazade Poesé. Ondanks dat er best wel tijdsdruk op zat was het voor hun geen enkele moeite om ons toch van dienst te zijn. Dat noem ik nog eens service. In ėėn woord top!

  Sterke punten
  Alles duidelijk uitgelegd, professionaliteit Vriendelijkheid

  Zwakke punten
  Geen

  Veen en Veste : niet weer ! - Review over Veen en Veste

  Bij afhandelen erfenis veel onduidelijkheden die niet nader worden uitgelegd. Duur . Slechte communicatie met de erfgenamen. Wijzigingen per email aangeleverd blijken niet te worden verwerkt dan wel in de akten gecorrigeerd. Verstuurd ten kantore opgemaakt testament bovendien nooit aangekomen bij opdrachtgever. Voor het flinke bedrag dat hiervoor betaald moest worden kan er blijkbaar bij dit notariskantoor geen aangetekend verzenden vanaf. Iemand anders heeft jouw wilsbeschikking ontvangen dus. Pijnlijk. Commentaar : kan gebeuren, track en trace bijhouden van de honderden stukken die we verzenden ? Daar beginnen we niet aan ( antwoord aan de telefoon ) . Een kritisch review op de eigen website over de gang van zaken bij Veen en Veste wordt niet geplaatst. DEZE NOTARIS IS DAARDOOR HELAAS NIET AAN TE RADEN / BEVELEN !

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie commentaar

  uitstekende afhandeling - Review over Notariskantoor Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus

  Vandaag testamenten en levenstestamenten op laten maken door notaris Prins. Zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Er werd ruim de tijd genomen om de gehele documenten door te nemen, waarbij duidelijk uitleg gegeven werd over alle opties en de consequenties hiervan, die in de testamenten waren opgenomen. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  professioneel, duidelijk en kennis van zaken.

  Zwakke punten
  geen

  Bijna racistisch te noemen - Review over Herengracht Notariaat

  Laatst geweest bij deze notaris voor oversluiten hypotheek. Kreeg ene mevrouw van Ligten als notaris. Zeer onvriendeijke oude dame en chagrijnig. Ze deed ons overkomen alsof allochtonen geen hypotheek kunnen hebben. Steeds naar benadrukken in een denigrerende toon dat het heel belangrijk is dat hypotheek maandbedrag op tijd wordt betaald etc... Ik wilde mevrouwtje bijna vertellen wat ik verdien, maar als ik dat had gedaan was ze van haar stoel gevallen. Triest dat er nog mensen als haar zijn in Amsterdam. berhaupt in nederland. Verder is deze notaris heel gehaast en moet alles snel. Absoluut geen aanrader.

  Nalatenschap - Review over Veen en Veste

  Helaas zijn ze niet bij machte om een nalatenschap normaal en eerlijk af te handelen. Verkwanselen de nalatenschap zonder overleg.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet luisteren,niet alle erfgenamen op de hoogte houden.niet eerlijk, niet te.vertrouwen

  Passeren akte - Review over Lint Notarissen

  Vriendelijk ontvangst. De akte professioneel doorgenomen, duidelijke uitleg met de nodige humor over mogelijke opties. Zeer prettig contact. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  Professioneel. Deskundig. Duidelijk.

  Zwakke punten
  Geen

  Testament - Review over Lint Notarissen

  Ik ken notaris Leo van Veen al jaren, beroepsmatig en priv. Leo is terzake kundig en zeer toegankelijk, kortom prettig in de omgang. Vanmorgen mijn testament gepasseerd bij Mr. Farisha Poes, waarnemingsbevoegde kandidaat notaris bij Lint Notarissen te Lekkerkerk. Wat een verademing deze jongedame, zij weet de materie op een kundige en prettige manier en met de nodige humor toe te lichten! Hulde Leo, ik vind Farisha een geweldige aanwinst binnen jouw team!

  Sterke punten
  Betrokken en genteresseerd Goed voorbereid Prettig in de omgang. Erg vakkundig Toegankelijk

  Zwakke punten
  N.v.t.

  Notaris - Review over Veen en Veste

  Niet betrouwbaar, niet onpartijdig, duur,

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet beyrouwbaar

  Zeer slecht. - Review over Lint Notarissen

  Als verkopende partij hier de overdracht getekend. Klein kantoor en alsnog wachten, dan met notaris mee en aan tafel naast de kopers krijg je op papier je eind afrekening dus met schuine ogen zichtbaar voor de anderen. Na een langdradig gezeur over een stuk van tientallen jaren geleden wat in de akte staat. Krijg ik ook nog een opmerking dat ik maar naar school had moeten gaan. Dit omdat ik de akte nogal onduidelijk vond omschreven. Wij hadden dhr. Van Veen wat dus een onaangenaam persoon is.

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Zwakke punten
  Alles.

  DOE GEEN ZAKEN MET DIT KANTOOR!! - Review over Adnotar

  Ze lijken goedkoop maar rekenen allerlei extra kosten zonder dat te melden aan de klant. Wij moesten zelfs 55 euro extra betalen voor het opvragen van onze paspoorten! Uiteindelijk werd het totaalbedrag voor een akte van levering en hypotheek honderden euro's duurder dan de offerte. Zoek verder naar een andere notaris!