Reviews over Notarissen


  Komen afspraken niet na

  Review over Veen en Veste

  Alles duurt ontzettend lang, maken beloftes die ze niet nakomen en denken totaal niet mee met een nabestaande. Ze hebben me zelfs informatie onthouden als erfgename en hebben me slapeloze nachten en heel veel stress bezorgd. Uiteindelijk heeft een andere notaris ons gerust moeten stellen en daarna heb ik nog 2 maanden gewacht op afhandeling.

  Zwakke punten
  Zie uitleg.

  Goede ervaring!

  Review over Veen en Veste

  I.t.t de negatieve ervaringen hieronder zijn wij uitstekend behandeld door de notaris van het kantoor in Veenoord. We hebben ons huis verkocht via dit kantoor en ze zijn alle afspraken perfekt nagekomen. Ons geld hadden we al na 2 dagen. Ook de afhandeling van de documenten verliep uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkers.

  Kortom: Een uitstekende ervaring!

  erg slecht

  Review over BolscherBrugDeijl Notarissen

  Niet doen! Bij ons duurde afhandeling legaat 3 jaar te lang. Bijna alles deden ze fout (belastingaangiftes, declaraties, adviezen m.b.t. testament, communicatie met belastingdienst, spelfouten enz.). Heb alles zelf moeten corrigeren en 4 jaar op geld moeten wachten. Rekening van 17.000,- en direct dreigen met deurwaarder. Echt een heel eng kantoor.

  Sterke punten
  rekeningen schrijven

  Zwakke punten
  al het andere

  Mensen lezen hier(ook) niet !!

  Review over Veen en Veste

  ONVOORSTELBAAR dat , gezien alle negatieve beoordelingen en aangegeven fouten/ tekortkomingen van dit notariskantoor , er nog steeds blijkbaar mensen zijn die van te voren niet op onderzoek uitgaan en hier reviews lezen.

  Het gaat tenslotte niet om bedragen van een paar eurootjes voor verleende diensten..  Ook wij hebben de nodige ervaringen met dit kantoor opgedaan intussen ( zie mijn commentaar hier een stukje naar beneden .  Nee, wij rijden intussen de vestiging aan de Schooldijk in Veenoord tegenwoordig met een grote boog voorbij ..

  Sterke punten
  Niet kunnen vinden tot op heden

  Zwakke punten
  Zie de andere reviews hier ☹️

  Zaken niet op orde

  Review over Veen en Veste

  Veen en veste heeft zijn zaken niet op orde terwijl alle benodigde stukken wel zijn verzonden. Hierbij wordt de schuld aan de klant, andere notaris en de financieel adviseur gegeven. Tijdens het voorlezen van de akte moest er gezocht worden naar papieren. Ik kom er nooit weer.

  VEEN EN VESTE BEGIN ER NIET AN

  Review over Veen en Veste

  Veen en veste.. wat een waardeloze notaris. Vorig jaar maart woning gekocht, kregen we in juni een rekening Vd Hypotheker (3500,-) die was vergeten door de notaris te berekenen en konden we achteraf nog betalen..nu bijna een jaar later telefoon Vd makelaar..de taxatie kosten waren niet betaald(vergeten door de notaris)(750,-)..hoe slecht is dit dat een notaris zulke grote fouten kan maken.. enige wat je te horen krijgt is , onze excuus ook wij maken wel eens fouten… wat een amateurs daar, helaas moet ik 1ster geven wat ze absoluut niet waard zijn(ja in het voor raam van hun kantoor) mensen zoek een andere notaris want deze mensen zijn zo enorm waardeloos…voor ons nooooit weer veen en veste..😡🤬

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Er zijn alleen maar zwakke punten

  Slecht..!!!

  Review over Veen en Veste

  Jammer dat ik nog 1ster moet geven wat ons betrefd is 1 ster nog teveel, ze komen absoluut hun afspraken NIET na!!!!<br />

  Slecht!!!<br />

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen!!!

  Persoonlijk en meedenkend

  Review over Van der Veer Notariaat

  Ingewikkelde testamenten en samenlevingsovereenkomst laten opstellen door van der Veer notariaat.

  Een persoonlijk gesprek met goed adviezen waarbij zaken werden uitgelegd in begrijpelijke taal.  Er werd goed doorgevraagd en duidelijk aangegeven wat de gevolgen zijn van keuzes. Hierdoor met een goed gevoel de aktes laten opstellen.  Medewerker heeft er alles aan gedaan om de aktes op te stellen voor de voor ons belangrijke datum. Complimenten voor de persoonlijke inzet.

  Sterke punten
  Persoonlijk en gedegen kennis

  Zwakke punten
  Afspraak maken ging wat lastig. Zelf nog een keer moeten terugbellen.

  Nalatenschap

  Review over Veen en Veste

  Wat een drama!

  Ze weten van elkaar niet wat ze doen. In het afgelopen jaar heb ik van alles voorbij zien komen, de een na de ander neemt ontslag of is op vakantie of er is weer ziekte. ook de verkeerde papieren komen bij de erfgenamen terecht met de verkeerde bijlages. De uitbetaling stond in het voorlopig overzicht al op 1-8-2022 mits er niks zou veranderen aan de situatie. Het is nu 11-10-2022 en er is nog niks geregeld en ook niks veranderd aan de situatie.

  Het geld was volgens hun nog niet uitbetaald door de bank, heb daarom zelf contact opgenomen met de bank en kreeg daar de mededeling dat het al langer dan 3 weken geleden bij de notaris op de rekening was gestort.

  Dus communicatie onder de afdelingen is dus drama.

  Als mijn ouders dit hadden geweten, hadden ze zeker nooit voor dit notaris kantoor gekozen!  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je wordt respectloos behandeld en van kastje naar de muur gestuurd.

  Goed!

  Review over SmartLegal

  Snel geholpen goede uitleg ,is aan te bevelen!

  Sterke punten
  Snelheid ,belangstellend en een goede prijs

  Groningen - niet flexibel

  Review over Hoekstra & Partners Notarissen

  Na corona lock-down zou "virtueel samenwerken" een standaard moeten zijn. Voor Hoekstra Groningen blijkbaar niet: ze helpen niet als iemand vanuit het buitenland geholpen wil worden.  Tevens slordigheid in communicatie om prive-informatie van andere klanten per ongeluk mee te sturen...

  Sterke punten
  Snelle reaktie en netjes

  Zwakke punten
  Niet flexibel ("notaris wil niet virtueel werken")

  Onbeschoftheid

  Review over Van der Veer Notariaat

  Na lang wachten iemand gesproken en die was zeer nors, lomp en onvriendelijk in zijn bejegening naar mij. Als projectontwikkelaar zocht ik een nieuwe notaris maar mijn eerste ervaring met dit kantoor heeft mij behoorlijk doen schrikken en doen uitzien naar een andere notaris.

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Communicatie

  Vriendelijk en duidelijk

  Review over Van der Veer Notariaat

  Niet het meest leuke onderwerp, testament. Maar door de prettige samenwerking met Mw. Geurts werd het bijna gezellig. Ik werd duidelijk geïnformeerd en heel vlot geholpen.

  Sterke punten
  Vlot en heldere informatie.

  Zwakke punten
  Geen.

  onvriendelijk en afsnauwend

  Review over 010Notaris

  Mijn vader is overleden en wilde informatie hebben over het verwerpen of het beneficiaire aanvaarden

  ik kreeg een mevrouw aan de lijn het leek alsof ze totaal niet geintereseerd was in mijn verhaal ik moest vooral naar hun website gaan en hun eigenlijk niet lastig vallen waarschijnlijk konden zij niet genoeg geld verdienen met me case..

  Notariskantoor Groen

  Review over Notariskantoor Groen

  Lijkt schappelijke tarief, tot je de nota van afrekening krijgt; veel hogere tarieven dan de geaccordeerde offerte gehanteerd, allerlei extra bedragen en leges zonder overleg van tevoren. Doodleuk 1510,94 EUR zetten op de nota van afrekening zetten, zonder enig contact in de tussentijd terwijl er op de offerte 708,22 EUR stond. Wat een walgelijke manier van zaken doen. Wegblijven!!

  Zwakke punten
  'Verrassingen' achteraf

  Wat een klungels !

  Review over Veen en Veste

  In 2019 kopen we onze huidige woning en laten de akte passeren bij Veen en Veste.

  Omdat de energieprijzen zo langzamerhand door het dak stijgen sinds 2021 met toename van maar liefst 80% nu in 2022 besluiten we ons dak vol te gaan leggen met zonnepanelen.

  Via het Nationaal Warmtefonds kun je voordelig een lening met lage rente afsluiten om je woning te verduurzamen. We besluiten deze lening aan te vragen en moeten o.a. een kopie van de hypotheekakte aanleveren omdat men natuurlijk graag van de hoed en de rand wil weten. Van het Fonds komt echter al snel bericht : het jaar van overdracht klopt niet met het opgevraagde en uiteindelijk ingeschreven exemplaar en mijn aangeleverde kopie !

  We kopen in 2019 , op de ingeschreven akte staat echter 2018..

  Mag toch bij een notariskantoor dat ‘zorgvuldig ‘ werkt toch niet voorkomen !

  Hiervan nooit bericht ontvangen, een excuus is ook niet gehoord helaas.

  Gelukkig worden de panelen via de verkregen lening binnenkort bij ons aangebracht .. :-)

  Sterke punten
  Zou het zo niet kunnen bedenken

  Zwakke punten
  Communicatie met de klant en nauwkeurig werken lijkt mij zeker een verbeterpunt bij dit kantoor ! ( betreft overigens filiaal te Veenoord )

  Verkoop woning

  Review over Veen en Veste

  Onze woning werd verkocht. Een dag of 5 na passage maar eens gaan informeren of de afrekennota misschien ook voldaan zou worden.

  Warrig verhaal. Eerst zou het geld wel komen. Daar nam ik geen genoegen mee.

  Toen was er iemand ziek en uiteindelijk bleek het door een nieuw computersysteem te komen.

  Dus wat is nu de werkelijke reden?  Slechte zaak wanneer een notaris zijn vertrouwelijke werkzaamheden op deze wijze invult.

  En dat je er zelf achteraan moet.

  En daar rekent de notaris trouwens een vorstelijk bedrag voor.

  Wij komen hier niet meer terug.

  Sterke punten
  Vriendelijke dame aan de balie.

  Zwakke punten
  Begrijpen blijkbaar niet dat ze met klanten te maken hebben.

  Je zou van een openbaar ambtenaar mogen verwachten dat dit soort fouten niet gemaakt worden.

  Uit het telefoongesprek bleek niet echt dat men het een probleem vond. Foutje.

  Slechte ervaring !

  Review over Van der Veer Notariaat

  mag dan wel goedkoop zijn, maar is een onbeschofte notaris. Nu hoeft een notaris per definitie niet sympathiek te zijn, maar deze meneer is wel heel erg overtuigd van zichzelf. Fatsoenlijk communiceren is ook een vak zullen we zeggen.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Traagheid, onbeschoft

  Onprofessioneel

  Review over Frenken Moers Heerings Notarissen

  Onprofessioneel qua communicatie en bereikbaarheid. Notariskantoor is zeer kleinschalig waardoor er zaken onder de notarissen niet van elkaar worden overgenomen (tijdens ziekte, vakanties ed). Mogelijk mede hierdoor lange doorlooptijd van zaken. Tot slot worden er onvoorziene kosten in rekening gebracht.

  Slecht mens die rientjes.

  Review over Rientjes notariaat

  Lag in scheiding en kwam door mijn ex bij haar terecht. Echte mooiprater dat wijf .maar achter mijn rug om dingen toespelen naar mijn ex.dan ben je mediator he.je moet je diep schamen met je grote bek en als ik je voor de auto krijg geef ik gas.

  Zwakke punten
  Vals

  Slecht notariaat

  Review over Van der Veer Notariaat

  Zeer slecht. Neemt geen contact op. Betaald geen service gekregen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie

  Top veilinghuis

  Review over Vendu Notarishuis

  Al vele malen goede aankopen gedaan van design en juwelen. Zeer professionele, vriendelijke en betrouwbare experts. Ook makkelijk parkeren in de parkeergarage aan de overzijde.

  Sterke punten
  Professioneel en betrouwbaar.

  levenstestament

  Review over Lint Notarissen

  Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Mr F Poeé

  Ze lag alles heel goed uit . dat ik het goed kon begrijpen .\\r\\nHet klikte tegelijk Bedankt daar voor. Hartelijke Groet

  Sterke punten
  Altijd goede samenwerking gehad met Mr Van Veen in lekkerkerk.

  Ondeskundige en slechte notaris. Nooit weer!

  Review over Veen en Veste

  Bijzonder slechte afhandeling van de erfenis. Slechte communicatie, onvolledig informeren, erg traag in het afhandelen van zaken, veel te veel uren declareren, niet onpartijdig, niet betrokken, erg nonchalante houding. Ze doen daar maar wat! Niet mee in zee gaan!

  Sterke punten
  Die zijn er niet!

  Zwakke punten
  Zwakke punten? Alles wat ze daar doen gaat fout.

  Duidelijk en eerlijk advies

  Review over 030notariaat

  We hadden vragen over ons destijds elders opgestelde akte.

  We zijn zeer correct geholpen, met een goed en overtuigend advies.

  Omdat onze akte nog steeds goed in elkaar zat was het niet nodig deze aan te passen.

  Voor de tijd, het bezoek en het advies werd niets berekend.

  Een geweldige service

  Sterke punten
  Service en vakkundig

  Zwakke punten
  Geen