Reviews over Notarissen


  Onprofessionel

  Review over 010Notaris

  Geen aanrader! Heel domme notarissen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is niet goed

  Het is een wonder

  Review over Veen en Veste

  Makelaar verkoper kwam met deze notaris. Goed, oorpsrong zou met volmacht, maar dat bleek te lastig, dus toch besloten voor overdracht erheen te gaan. Dit in twee emails gemeld, maar nooit een reactie daarop gehad, nog een uitnodiging. Geluk wisten wij een datum, tijd en plaats, dus maar om de hoek gewacht. Op tijdstip passage paniek aan de telefoon, waar is de volmacht?! Beetje laat om op tijdstip passage eens naar een volmacht te zoeken, maar nog steeds niemand wakker dat we persoonlijk zouden komen.... alhoewel die emails al ruim een week oud waren.... gelukkig stonden we om de hoek en kon de passage doorgaan...

  Sterke punten
  Ze kunnen een factuur sturen

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande, past niet in dit hokje

  waardeloos

  Review over Van der Veer Notariaat

  Al vanaf juli contact gezocht om iets aan een dossier toe te voegen. Echter wordt er geen contact opgenomen, wat telkens beloofd wordt. Enkele jaren geleden hebben ze goed geld gehad, maar nu met kleine dingen is er niemand thuis. Werkelijk onbegrijpelijk, wat een slecht bedrijf. hebben compleet geen bestaansrecht.

  Sterke punten
  0,0

  Zwakke punten
  alles wat met fatsoen te maken heeft

  Slechte ervaring

  Review over Notariskantoor Passmann

  Als familie zijn wij unaniem van mening dat wij dit notariskantoor aan NIEMAND zouden aanbevelen... integendeel! Zonder verder in details te treden: afspraken/termijnen worden niet nagekomen/opgevolgd, je moet zelf steeds rappelleren, secretaresses zijn ondermaats en communiceren moeizaam en niet professioneel, mevrouw de notaris zelf was vaak langdurig afwezig waardoor deadlines niet werden gehaald, tijdens gesprekken had de notaris graag het alleenheerschappij, duldde geen spraak of tegenspraak en bleef onnodig tijd rekken die gefactureerd kon worden. Tijdens het eindgesprek trachtte de notaris zelfs op een insinuerende rancuneuze manier verdeeldheid binnen onze familie te bewerkstelligen; ook hierin faalde zij gelukkig; we hebben haar een halt toegeroepen, de papieren opgeëist, ondertekend en zijn opgestapt. Met veel moeite en uiterst onaangename gesprekken over het gehele verloop én discussie over de berekende uren, is de kwestie uiteindelijk opgelost, heeft de notaris eieren voor haar geld gekozen v.w.b. de factuur, maar voor ons als familie had de afhandeling en het contact met deze notaris helaas een nare bijsmaak.

  Sterke punten
  Het kantoor heeft een professionele uitstraling en de koffie smaakt goed.

  Zwakke punten
  De notaris en de secretaresses vertonen onprofessioneel gedrag, de notaris zelf is veelvuldig niet beschikbaar, komt haar afspraken/deadlines niet na, soms wordt de telefoon zelfs niet opgenomen, de secretaresses communiceren ondermaats (zowel mondeling als schriftelijk), de notaris kan niet tegen (terechte) kritiek; raakt opgewonden en overstuur als zij op fouten wordt gewezen, beroept zich op geheimhouding wanneer het haar uitkomt, maar plaatst daarentegen een (overigens zeer onrepresentatieve) secretaresse bij de afhandeling vd kwestie, om haar bij te staan, zonder uitleg waarom die erbij zit en zonder deze secretaresse ook maar voor te stellen; dan geldt haar geheimhoudingsplicht opeens niet meer; hele vreemde gang van zaken. Kortom deze notaris heeft zich geprofileerd als een zeer onaangenaam persoon en voldoet bovendien niet aan de kwaliteitseisen die het ambtshalve betaamt; zij behartigt voornamelijk haar eigen belangen; blijf hier weg!

  Traag en slecht communiceren

  Review over Ottens Vallei Notaris

  Al meer dan 2 jaar zitten we in een traject, en nog altijd is een nalatenschap niet afgehandeld.

  Mails worden niet beantwoord, zaken niet opgelost.

  In al die tijd hebben we de 'echte notaris' nog nooit te zien of spreken gekregen.
  Deze wordt afgeschermd door anderen die net niet alles weten.

  Ik weet niet hoe ik ze in beweging kan krijgen. Misschien helpt deze slechte review.

  Onduidelijk

  Review over Lexis Notarissen

  Een slechte communicatie en het niet nakomen van gemaakte afspraken

  Sterke punten
  Na veel gedoe toch het huis kunnen kopen

  Zwakke punten
  Communicatie
  Nakomen afspraken

  Waardeloos

  Review over Vendu Notarishuis

  Heb diversen sierraden ter veiling aangeboden, heb toestemming gegeven voor verkoop uitgaande van hun vaststelling minimum prijs etc. Tijdens het bezichtigen van de verkoop lijst zie ik een fout en meld dit via de mail, echter word er niet gereageerd.
  Nadat de veiling gesloten is blijkt mijn aangeboden sierraden onder de minimum prijs verkocht te zijn, er is geen communicatie met het veilinghuis hierover.
  Wederom een mail gestuurd, wederom geen gehoor.
  Vind deze verkoop methode daarom zeer misleidend, en contact met verkopende partij niet proffecioneel.

  Zwakke punten
  Duidelijk communiceren en duidelijk extra toestemming vragen voor verkoop onder de minimale verkoop prijs

  uitleg akte van erfrecht

  Review over Notaris Joost

  Telefonisch met notaris Joost gesproken, deze nam ruim!! de tijd om de situatie met je door te spreken. Vriendelijk en duidelijk een antwoord gekregen op onze situatie. Helaas had hij op korte termijn geen tijd om ons te helpen, en ook goed door verwezen. Zeker een aanrader om met deze notaris in zee te gaan!

  Sterke punten
  vriendelijk en meedenkend

  Testament

  Review over Veen en Veste

  Wou graag een afspraak maken om testament in te zien mijn broer en ik 2 x mail gestuurd nog geen antwoord

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet zo snel, kan niets zeggen tegen de secretaresse moet allemaal per mail waarom lezen ze die niet.

  Dieven

  Review over De Randamie & Verstoep

  Oplichters mensen pas op dit bedrijf werkt niet volgens de wet. Een notaris hoort tot 2500 euro je contant uit te betalen. Deze meneer randamie heeft meer dan 10000 euro van mij op zijn rekening, en weigert een gedeelte uit te betalen. Je krijgt ook nog een grote asosciale mond van deze meneer. Voor hij de telefoon heeft afgedrukt hoor ik hem zeggen en lachen tegen een collega tot hij toch niet gaat betalen. Laat jullie geld niet bemiddelen door deze persoon als je niet opgelicht wilt worden. Ik heb op dit moment contact met mijn advocaat en word een tuchtzaak opgesteld via de geschillencommissie. Zijn reden was ik heb hier geen geld op kantoor terwijl er een pinautomaat 500m verderop is. Een notaris wat niet weet hoe een pinautomaat werkt lijkt me niet een persoon met verstand van zijn vak zullen we maar zeggen.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Niet vertrouwen met je geld

  Oplichters

  Review over De Randamie & Verstoep

  Oplichters mensen pas op dit bedrijf werkt niet volgens de wet. Een notaris hoort tot 2500 euro je contant uit te betalen. Deze meneer randamie heeft meer dan 10000 euro van mijn vriend op zijn rekening, en weigert een gedeelte uit te betalen. Je krijgt ook nog een grote asosciale mond van deze meneer. Voor hij de telefoon heeft afgedrukt hoorde hij hem zeggen en lachen tegen een collega tot hij toch niet gaat betalen. Laat jullie geld niet bemiddelen door deze persoon als je niet opgelicht wilt worden. Mijn vriend heeft op dit moment contact met zijn advocaat en er word een tuchtzaak opgesteld via de geschillencommissie. Zijn reden was ik heb hier geen geld op kantoor terwijl er een pinautomaat 500m verderop is. Een notaris wat niet weet hoe een pinautomaat werkt lijkt me niet een persoon met verstand van zijn vak zullen we maar zeggen.

  Komen afspraken niet na

  Review over Veen en Veste

  Alles duurt ontzettend lang, maken beloftes die ze niet nakomen en denken totaal niet mee met een nabestaande. Ze hebben me zelfs informatie onthouden als erfgename en hebben me slapeloze nachten en heel veel stress bezorgd. Uiteindelijk heeft een andere notaris ons gerust moeten stellen en daarna heb ik nog 2 maanden gewacht op afhandeling.

  Zwakke punten
  Zie uitleg.

  Goede ervaring!

  Review over Veen en Veste

  I.t.t de negatieve ervaringen hieronder zijn wij uitstekend behandeld door de notaris van het kantoor in Veenoord. We hebben ons huis verkocht via dit kantoor en ze zijn alle afspraken perfekt nagekomen. Ons geld hadden we al na 2 dagen. Ook de afhandeling van de documenten verliep uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkers.
  Kortom: Een uitstekende ervaring!

  erg slecht

  Review over BolscherBrugDeijl Notarissen

  Niet doen! Bij ons duurde afhandeling legaat 3 jaar te lang. Bijna alles deden ze fout (belastingaangiftes, declaraties, adviezen m.b.t. testament, communicatie met belastingdienst, spelfouten enz.). Heb alles zelf moeten corrigeren en 4 jaar op geld moeten wachten. Rekening van 17.000,- en direct dreigen met deurwaarder. Echt een heel eng kantoor.

  Sterke punten
  rekeningen schrijven

  Zwakke punten
  al het andere

  Mensen lezen hier(ook) niet !!

  Review over Veen en Veste

  ONVOORSTELBAAR dat , gezien alle negatieve beoordelingen en aangegeven fouten/ tekortkomingen van dit notariskantoor , er nog steeds blijkbaar mensen zijn die van te voren niet op onderzoek uitgaan en hier reviews lezen.
  Het gaat tenslotte niet om bedragen van een paar eurootjes voor verleende diensten..

  Ook wij hebben de nodige ervaringen met dit kantoor opgedaan intussen ( zie mijn commentaar hier een stukje naar beneden .

  Nee, wij rijden intussen de vestiging aan de Schooldijk in Veenoord tegenwoordig met een grote boog voorbij ..

  Sterke punten
  Niet kunnen vinden tot op heden

  Zwakke punten
  Zie de andere reviews hier ☹️

  Zaken niet op orde

  Review over Veen en Veste

  Veen en veste heeft zijn zaken niet op orde terwijl alle benodigde stukken wel zijn verzonden. Hierbij wordt de schuld aan de klant, andere notaris en de financieel adviseur gegeven. Tijdens het voorlezen van de akte moest er gezocht worden naar papieren. Ik kom er nooit weer.

  VEEN EN VESTE BEGIN ER NIET AN

  Review over Veen en Veste

  Veen en veste.. wat een waardeloze notaris. Vorig jaar maart woning gekocht, kregen we in juni een rekening Vd Hypotheker (3500,-) die was vergeten door de notaris te berekenen en konden we achteraf nog betalen..nu bijna een jaar later telefoon Vd makelaar..de taxatie kosten waren niet betaald(vergeten door de notaris)(750,-)..hoe slecht is dit dat een notaris zulke grote fouten kan maken.. enige wat je te horen krijgt is , onze excuus ook wij maken wel eens fouten… wat een amateurs daar, helaas moet ik 1ster geven wat ze absoluut niet waard zijn(ja in het voor raam van hun kantoor) mensen zoek een andere notaris want deze mensen zijn zo enorm waardeloos…voor ons nooooit weer veen en veste..😡🤬

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Er zijn alleen maar zwakke punten

  Slecht..!!!

  Review over Veen en Veste

  Jammer dat ik nog 1ster moet geven wat ons betrefd is 1 ster nog teveel, ze komen absoluut hun afspraken NIET na!!!!
  Slecht!!!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen!!!

  Persoonlijk en meedenkend

  Review over Van der Veer Notariaat

  Ingewikkelde testamenten en samenlevingsovereenkomst laten opstellen door van der Veer notariaat.
  Een persoonlijk gesprek met goed adviezen waarbij zaken werden uitgelegd in begrijpelijke taal.

  Er werd goed doorgevraagd en duidelijk aangegeven wat de gevolgen zijn van keuzes. Hierdoor met een goed gevoel de aktes laten opstellen.

  Medewerker heeft er alles aan gedaan om de aktes op te stellen voor de voor ons belangrijke datum. Complimenten voor de persoonlijke inzet.

  Sterke punten
  Persoonlijk en gedegen kennis

  Zwakke punten
  Afspraak maken ging wat lastig. Zelf nog een keer moeten terugbellen.

  Nalatenschap

  Review over Veen en Veste

  Wat een drama!
  Ze weten van elkaar niet wat ze doen. In het afgelopen jaar heb ik van alles voorbij zien komen, de een na de ander neemt ontslag of is op vakantie of er is weer ziekte. ook de verkeerde papieren komen bij de erfgenamen terecht met de verkeerde bijlages. De uitbetaling stond in het voorlopig overzicht al op 1-8-2022 mits er niks zou veranderen aan de situatie. Het is nu 11-10-2022 en er is nog niks geregeld en ook niks veranderd aan de situatie.
  Het geld was volgens hun nog niet uitbetaald door de bank, heb daarom zelf contact opgenomen met de bank en kreeg daar de mededeling dat het al langer dan 3 weken geleden bij de notaris op de rekening was gestort.
  Dus communicatie onder de afdelingen is dus drama.
  Als mijn ouders dit hadden geweten, hadden ze zeker nooit voor dit notaris kantoor gekozen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je wordt respectloos behandeld en van kastje naar de muur gestuurd.

  Goed!

  Review over SmartLegal

  Snel geholpen goede uitleg ,is aan te bevelen!

  Sterke punten
  Snelheid ,belangstellend en een goede prijs

  Groningen - niet flexibel

  Review over Hoekstra & Partners Notarissen

  Na corona lock-down zou "virtueel samenwerken" een standaard moeten zijn. Voor Hoekstra Groningen blijkbaar niet: ze helpen niet als iemand vanuit het buitenland geholpen wil worden.

  Tevens slordigheid in communicatie om prive-informatie van andere klanten per ongeluk mee te sturen...

  Sterke punten
  Snelle reaktie en netjes

  Zwakke punten
  Niet flexibel ("notaris wil niet virtueel werken")

  Onbeschoftheid

  Review over Van der Veer Notariaat

  Na lang wachten iemand gesproken en die was zeer nors, lomp en onvriendelijk in zijn bejegening naar mij. Als projectontwikkelaar zocht ik een nieuwe notaris maar mijn eerste ervaring met dit kantoor heeft mij behoorlijk doen schrikken en doen uitzien naar een andere notaris.

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Communicatie

  Vriendelijk en duidelijk

  Review over Van der Veer Notariaat

  Niet het meest leuke onderwerp, testament. Maar door de prettige samenwerking met Mw. Geurts werd het bijna gezellig. Ik werd duidelijk geïnformeerd en heel vlot geholpen.

  Sterke punten
  Vlot en heldere informatie.

  Zwakke punten
  Geen.

  onvriendelijk en afsnauwend

  Review over 010Notaris

  Mijn vader is overleden en wilde informatie hebben over het verwerpen of het beneficiaire aanvaarden
  ik kreeg een mevrouw aan de lijn het leek alsof ze totaal niet geintereseerd was in mijn verhaal ik moest vooral naar hun website gaan en hun eigenlijk niet lastig vallen waarschijnlijk konden zij niet genoeg geld verdienen met me case..