Hoekstra & Partners Notarissen

Notariskantoor voor zakelijk en particulier - Hoekstra & Partners Notarissen

Hoekstra & Partners Notarissen Reviews

  Groningen - niet flexibel

  Na corona lock-down zou "virtueel samenwerken" een standaard moeten zijn. Voor Hoekstra Groningen blijkbaar niet: ze helpen niet als iemand vanuit het buitenland geholpen wil worden.

  Tevens slordigheid in communicatie om prive-informatie van andere klanten per ongeluk mee te sturen...

  Sterke punten
  Snelle reaktie en netjes

  Zwakke punten
  Niet flexibel ("notaris wil niet virtueel werken")

  Slechte ervaringen Hoekstra & partners Utrecht

  Inmiddels 2x een slechte ervaring gehad bij Hoekstra en partners in Utrecht. De 1e keer, 3 jaar terug, klopte de eind afrekening niet. Hier heb ik 2x achteraan gebeld en zou ik steeds worden terug gebeld. Helaas gebeurde dit steeds niet. Uiteindelijk bij laten zitten. De 2e keer ging het ook om de verkoop van een huis en kreeg ik een concept akte en een volmacht met een 2 fouten in mijn persoonlijke gegevens, tevens de melding dat ik geen energielabel zou hebben gestuurd. Toen ik hier over belde kreeg ik als antwoord dat het geen fouten waren omdat het de conceptakte was en dat ze geen energielabel kon vinden. Toen ik verwees naar de desbetreffende mail van 3 maanden ervoor bleek deze er toch te zijn maar kreeg ik een verontwaardigde reactie. Door Corona kun je momenteel niet zelf mee om de akte te tekenen, vanwege bovenstaande gebeurtenissen gaf ik aan dat ik het toch fijn te vinden als iemand telefonisch mij even kort door de akte heen praatte, aangezien het om grote bedragen ging en bovenstaande me. Iet lekker zat. Dit ging niet. Uiteindelijk gaf deze administratief medewerkster boos aan dat ze me ging doorverbinden met de notaris. Deze heeft toen kort de akte met mij doorgenomen, maar toen ik uitlegde waarom ik dit wilde kreeg ik geen excuus maar vond hij het heel normaal dat dit gebeurde omdat mensen thuiswerken. Erg vreemd antwoord als notaris vind ik. Ga dus nooit naar Hoekstra en partners maar betaal iets meer voor een notaris die zijn werk wel nauwkeurig doet.

  Zwakke punten
  Zeer klant onvriendelijk
  Niet nauwkeurig (fouten in de akte en volmacht en documenten vergeten)
  Slechte toelichting

  Bespaar u de ellende!

  Een zéér slechte ervaring met dit kantoor laat mij deze review schrijven. Het persoonlijk contact met de notaris, of andere medewerkers op dit kantoor, is 0. Dit kantoor heeft puur en alleen een winstoogmerk, over de rug van haar klanten. Met een instelling van 'uurtje-factuurtje', en het azen op betalingen van onafgewerkte opdrachten, mag je géén hoge score hebben op een reviewplatform. De kennis en kunde, en persoonlijke benadering van dit kantoor laten álles te wensen over. Bovendien is de telefonische benadering van hun medewerkers ondermaats - onderhandelen over facturen die betaald moeten worden terwijl er helemaal geen actie is ondernomen door het kantoor! Bent u op zoek naar een kundig, betrouwbaar, persoonlijk en gezellig kantoor? Ga dan met een ruime bocht om Hoekstra & Partners heen.

Bezoek Hoekstra & Partners Notarissen

Schrijf een review