De Randamie & Verstoep

De Randamie & Verstoep - Home - Notaris Rotterdam Notaris De Randamie & Verstoep uit Rotterdam. De Randamie & Verstoep Notarissen is een notariskantoor dat gespecialiseerd is in onroerend goed, ondernemersrecht, familierecht en scheepvaart.

De Randamie & Verstoep Reviews

  Dieven

  Oplichters mensen pas op dit bedrijf werkt niet volgens de wet. Een notaris hoort tot 2500 euro je contant uit te betalen. Deze meneer randamie heeft meer dan 10000 euro van mij op zijn rekening, en weigert een gedeelte uit te betalen. Je krijgt ook nog een grote asosciale mond van deze meneer. Voor hij de telefoon heeft afgedrukt hoor ik hem zeggen en lachen tegen een collega tot hij toch niet gaat betalen. Laat jullie geld niet bemiddelen door deze persoon als je niet opgelicht wilt worden. Ik heb op dit moment contact met mijn advocaat en word een tuchtzaak opgesteld via de geschillencommissie. Zijn reden was ik heb hier geen geld op kantoor terwijl er een pinautomaat 500m verderop is. Een notaris wat niet weet hoe een pinautomaat werkt lijkt me niet een persoon met verstand van zijn vak zullen we maar zeggen.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Niet vertrouwen met je geld

  Oplichters

  Oplichters mensen pas op dit bedrijf werkt niet volgens de wet. Een notaris hoort tot 2500 euro je contant uit te betalen. Deze meneer randamie heeft meer dan 10000 euro van mijn vriend op zijn rekening, en weigert een gedeelte uit te betalen. Je krijgt ook nog een grote asosciale mond van deze meneer. Voor hij de telefoon heeft afgedrukt hoorde hij hem zeggen en lachen tegen een collega tot hij toch niet gaat betalen. Laat jullie geld niet bemiddelen door deze persoon als je niet opgelicht wilt worden. Mijn vriend heeft op dit moment contact met zijn advocaat en er word een tuchtzaak opgesteld via de geschillencommissie. Zijn reden was ik heb hier geen geld op kantoor terwijl er een pinautomaat 500m verderop is. Een notaris wat niet weet hoe een pinautomaat werkt lijkt me niet een persoon met verstand van zijn vak zullen we maar zeggen.

Bezoek De Randamie & Verstoep

Schrijf een review