Veen en Veste Review: Nalatenschap

 • Helaas zijn ze niet bij machte om een nalatenschap normaal en eerlijk af te handelen. Verkwanselen de nalatenschap zonder overleg.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet luisteren,niet alle erfgenamen op de hoogte houden.niet eerlijk, niet te.vertrouwen

  Door Marleen op 13 augustus 2019

Bezoek Veen en Veste Reviews over Veen en Veste

reacties

 • Bij deze reviews lees ik alleen commentaar van mensen die zich benadeeld voelen. Mijn ervaring met dit kantoor is goed. Ze proberen de zaken zo goed mogelijk te regelen. Er gaat weleens wat niet zoals ik wens, maar het is niet hun taak om mij plezier te doen. Zij moeten trachten om een erfenis geregeld te krijgen tussen erfgenamen, waarvan er sommige zwakbegaafd zijn....

  Door Herman op 9 maart 2020
 • Herman. Ook ik heb de nodige negatieve dingen gehoord over veen en veste.
  Maar om in jou reactie iemand zwakzinnig te noemen op een review van aug. vorig jaar gaat dat niet een beetje ver??? Ieder heeft zijn of haar mening zo ook goede en slechte ervaringen.

  Door Annabel op 10 maart 2020
 • Beste Herman
  Om Marleen zwakzinnig te noemen ( weet je wel eens de werkelijke betekenis van dit woord ? ) zegt meer over jezelf dan over de door jou be- dan wel veroordeelde..
  Tjerk

  Door Tjerk op 12 maart 2020
 • Tjerk,
  Dank voor je reactie. Helaas worden sommigge mensen persoonlijk als ze hun
  Zin niet krijgen. Na mijn mening hoort dit niet in een review. Dit gaat over ervaringen van een notariskantoor.
  Nu is het afwachten wat de rechter zegd.

  Door Marleen op 15 maart 2020
 • Het is jammer dat een review iets is wat iemand persoonlijk denkt en wil bereiken. Als er iets fout gaat in de communicatie is dit vaak van 2 kanten. Een notaris moet bij het verdelen van de bezittingen van je ouders voor alle kinderen op komen en niet wat de oudste van de kinderen vind samen met haar jongere zus. Het is niet voor niets dat er via een rechter een notaris nodig is die ook nog op het voorstel van mijn zussen door mij en andere broers is geaccepteerd nadat de eerste poging bij een notaris in Emmen is mislukt door die personen die nu Veen en Veste zwart willen maken. Wij hebben goede ervaringen en vinden dat ze hun best doen om een familie met haat en nijd in goede banen te leiden.
  En iedereen weet dat de notaris wettelijk pas na goedkeuring van de rechter over mag gaan tot uitbetalingen. Dus door niet akkoord te gaan met de meer dan eerlijke verdeling doordat hun een half jaar het huis hebben onderhouden waren er geen waardevolle spullen meer voor ons.
  Veen en Veste bedankt en ik hoop dat de rechter gauw een positieve uitspraak doet voor de verdere afwikkeling en hoop dat dan de nu negatieve review wordt aangepast.

  Door Henk op 17 mei 2020
 • Henk, wat versta jij onder waardevolle spullen?

  Door Marleen op 17 mei 2020

Bezoek Veen en Veste Reviews over Veen en Veste

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Veen en Veste
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Notaris-Ervaringen.nl

Reviews, ervaringen en klachten over notarissen