Reviews van deze auteur

GA NIET AKKOORD MET DE ALG. VOORWAARDEN VAN NOTARIS RIENTJES

Review over Rientjes notariaat

Onderstaande is slechts een kleine opsomming van het circus dat zich heeft afgespeeld bij dit Notariaat.
Rientjes hield zich bij onze deal niet aan de afspraken. Wilde haar zin doordrukken t.a.v het kontrakt. Troggelde desondanks mijn 83 jarige en in de war zijnde moeder een handtekening af. Kwam 10 dagen
voor het passeren van de akte pas op het idee dat er handtekeningen benodigd waren van mensen zonder adres en teneinde een 10% schade claim te voorkomen schakelde zij familieleden in en haastte zichzelf om mensen te bezoeken om die gegevens en handtekeningen boven water te krijgen. Al met al kostte de gehele grap een vermogen. Wij brachten de klachten voor de Geschillencommissie notariaat.
LEES BIJ IEDERE NOTARIS, EN DUS OOK BIJ NOTARIS RIENTJES TE SNEEK DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN HAAK AF WANNEER ZIJ U DE KOSTEN VAN HUN VERWEER BIJ KLACHTEN VOORGELEGD AAN DE GESCHILLEN COMMISSIE BIJ U IN REKENING KUNNEN BRENGEN. HET IS EEN VRIJBRIEF VOOR DE NOTARIS U HUN KOSTEN DIE AL SNEL OPLOPEN TOT OVER DE 2.000 EURO BIJ EEN BEZOEK AAN DE COMMISSIE OM DEZE TE WOORD TE STAAN IN DEN-HAAG.
Artikel 17 (de laatste zin ervan is slechts relevant en staat VET AFGEDRUKT)
17. Rientjes Op de dienstverlening van Rientjes Notariaat is de klachten- en geschillenregeling voor het notariaat van toepassing. Zie daarvoor www.knb.nl en www.degeschillencommissie.nl. MOCHT OPDRACHTGEVER IN HET ONGELIJK WORDEN GESTELD, IS DEZE GEHOUDEN DE KOSTEN TE VERGOEDEN DIE DE NOTARIS HEEFT MOETEN MAKEN MET BETREKKING TOT DE KLACHTEN AFHANDELING.
Bovenstaande is geheel in strijd met de doelstellingen van de Geschillen Commissie die opgericht is samen met de Consumentenbond!!

Sterke punten
Overdreven vriendelijk maar geslepen.

Zwakke punten
Overleg en openstaan voor andere ideeën is een ernstig probleem.
Neemt te werkzaamheden aan die zij niet adequaat afhandelen kan. Greedy?

reacties: