Reviews van deze auteur

Nooit meer Veen en Veste

Review over Veen en Veste

Moeder is in augustus 2 jaar dood. En terwijl het geld er was heeft Veen en Veste nog steeds de begravenis niet betaald. Terwijl het geld ervoor was. Deze notaris is dus niet bij machte om een nalatenschap goed af te handelen. Diep triest.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet capabel

Nooit meer Veen en Veste

Review over Veen en Veste

Moeder is in augustus 2 jaar dood. En terwijl het geld er was heeft Veen en Veste nog steeds de begravenis niet betaald. Ook de andere schulteisers wachten al 2 jaar. Deze notaris is dus niet bij machte om een nalatenschap goed af te handelen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet capabel

Nalatenschap

Review over Veen en Veste

Helaas zijn ze niet bij machte om een nalatenschap normaal en eerlijk af te handelen. Verkwanselen de nalatenschap zonder overleg.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet luisteren,niet alle erfgenamen op de hoogte houden.niet eerlijk, niet te.vertrouwen

reacties:

Review: Ondeskundige en slechte notaris. Nooit weer!

Helemaal mee eens. Het zelfde mee gemaakt. De ene fout na de andere. Duurd heel lang, niet onpartijdig, vragen veel geld en doen er niet veel voor. Geen aanrader

Review: Ondeskundige en slechte notaris. Nooit weer!

Ja Ellen, hebben wij wel overwogen, maar dat gaat ook weer jaren duren. Het zou beter zijn als dit met iedereen in een keer zou gebeuren, want er zijn heel veel klachten over veen en veste. Niet alleen de notaris, maar ook het bewind deugd daar niet. Er is geen enkele notaris hier in de buurt die zoveel negatieve revies heeft. Dat zegt genoeg.

Review: Ontevreden klant

Klopt. Moeder is al 2 jaar dood en nog de begravenis niet betaald, terwijl hel geld ervoor was. Zelfs de rechter heeft 4 weken geleden uitgesproken dat ze dit zouden betalen. Maar helaas nog steeds niets betaald. En hoe ze met die cijfers googelen ik snap het niet meer. Dus mensen trap er niet in. Dit is in Klazienaveen.

Review: Gre de munnik

Ook weer zo'n review. Wij ook slechte ervaringen. Moeder 2 jaar dood en nog geen begravenis betaald, terwijl het geld er voor was.
Maar veen en veste rekend voor hun zelf maar door.

Review: Nooit meer Veen en Veste

Hoi Tjerk
Wij worden echt letterlijk van het kasje naar de muur gestuurd. Veen en veste zeggen dat ze moeten wachten op de rechtbank en de rechtbank zegt nee wij bemoeien ons er niet mee moet je bij veen en veste zijn. Maar een vereniging en andere schuldeisers wachten al 2 jaar op hun geld. Ook hebben wij ons deel nog niet gehad. Staat bij veen en veste op de bank. Ze heeft de rekeningenn op geheven.

Review: Nalatenschap

Tjerk,
Dank voor je reactie. Helaas worden sommigge mensen persoonlijk als ze hun
Zin niet krijgen. Na mijn mening hoort dit niet in een review. Dit gaat over ervaringen van een notariskantoor.
Nu is het afwachten wat de rechter zegd.

Review: Nalatenschap

Henk, wat versta jij onder waardevolle spullen?